2011. február 13., vasárnap



Összefoglalva az elmúlt hetet...

.... mint már írtam egy másik épületben vagyunk, ami egy régi bánya. Havasan nagyon szép. De este sötétben tipikus horrorfilm forgatás helyszíne is lehetne. :/ :)
Mindennap 9.30-ra mentünk. Egész nap animációkat készítettünk. Bővebben: csináltunk egy ajtót, rá egy komplett házat, ami berendeztünk, majd "meganimáltuk" az ajtót, a mikrót, a konyhaszekrényt, hogy ki-be nyíljon. Nagyon érdekes.! :) A munka tempó nem feszített, azaz bőven jut időnk az ismert közösségi portálon -fércbúk- beszélgetni a barátokkal. :)
Mivel az okítás is angol nyelven folyik, egyre jobban fejlődik a nyelvünk.

Pénteken African night-ra voltunk hivatalosak Joensuu-ba. Ehhez autót kértünk a sulitól, ennek az volt a feltétele, hogy forgatnunk kellet. A csajok de. elmentek begyűjteni a járművet és technikai eszközt, én pedig kitakarítottam, mert annyi volt a mosatlan, hogy a mikróban forgó tányérról ettünk... No, ez nem büszkeség egy leánylakásban, de értitek. :D
Szóval este 16:30 után indultunk. A kocsi ajtó kinyitásával voltak gondok, de megoldottuk.
A hőmérő -25°C fokot mutatott Joenssu városában... Brrr...
Az egész este nagyon jó volt!! Ettünk afrikai ételeket, táncoltunk afrikai táncot és láttunk afrikai népviseletet is. :) Fantasztikus volt! A "buli" 22.00-ig tartott, de mi nem bírtunk ez alkatunkkal és Outokumpuban elmentünk még egy karaoke bárba biliárdozni. Tudom, karaoke bárba karaokézni jár az ember, de itt túl sok volt a haj nélküli ember, ezért inkább meghúzódtunk a dákó és a golyók mellett. :-D Innen 2.00-kor "kiraktak" minket, mert záróra volt, na ezt mi madzsarok nehezen viseltük. Szépen haza slattyogtunk.

A hétvége ismét a lustasággal telik/telt. Még szerencse, hogy Ádinak születésnapja volt, mert legalább lefoglaltuk magunkat a meglepi videó készítésével.
Dórcival bekuporodtunk a szobájába és fárasztottuk otthon hagyott társainkat. :) Közben megérkeztek az oroszok és vissza hozták az ellopott kombinát fogót és bocsánatuk jeléül még egy üveg pezsgőt is kaptunk, csak úgy ingyéé. :) Azt behűtöttük.... majd elfogyasztottuk... :)
A végére csak annyi, hogy Dudás Király Sándor Gyuszikáékkal 2.30-ig skypeoltunk. Nem mondom, hogy nem voltak nyelvi akadályok, mert voltak. (:

ui.: Meleg nem volt, de sütött a nap és előkerültek végre a napszemcsik is. ;)



csókacsalád. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése