2011. január 15., szombat

Rájöttem a titok nyitjára... Ha indulás előtt 1 órával és nem 10 perccel kelek fel, akkor már is jól indul a napom. :) Pénteken sikerült.
Kis barátunkkal Pokival mentünk suliba, de a mi útvonalunkon, mert ő mindig a hosszabb úton közlekedik... A jó ébredésem miatt vidám voltam és örömmel piszkáltam Dorotit. :D Ezt ő elég jól viselte.
Az örömünk viszont hamar elmúlt mikor is beértünk a suliba, mert nem volt bent egy diák sem...?! Utána kiderült, hogy a tanárok Joensuu-ba vannak és ezért csak azok a diákok jöttek akiknek feladata van... Nekünk lett volna...megcsinálni az interjúkat.. Így viszont nem volt semmi dolgunk. De mivel 30 perc séta a hazaút.. Bent maradtunk és megpróbáltuk hasznosan elütni az időt.. hangsúly az elütni-n van. :D Egésznap a studióban ültünk, ahol figyeltük a filmvágást és közben fejlesztettük a nyelvünket. :D Ebéd szerencsére azért volt. :)
Estére hivatalosak voltunk egy házibuliba Oscar-hoz, akit még nem ismertünk.
Suli után elmentünk vásárolgatni az estéhez. 16:00-re értünk haza, 18:00kor pedig indulnunk kellett.. Én szerettem volna, ha göndör hajjal mehetek, de sajnos arra is alig volt időm, hogy egyek valamit. :(
18:20 körül sikerült végre elindulni. Azt hittük, hogy találkozunk Sojléval és megyünk a buliba, de nem így lett... Végig jártuk az egész várost, majd felmentünk Coolins lakásába, ahol megvártuk Sojlét és utána mentünk Oscarhoz. Addigra már eléggé el voltunk fáradva. :/
Viszont nagyon jó buliba csöppentünk, ahol sok volt az ismerős arc. :) Én sajnos csak 23:15ig maradtam, mert kiszáradt a kontaktlencsém... :/ Ez már nem először fordult elő velem, szóval gyártót kellene váltanom. Nem szerettem volna elrontani a csajoknak a bulit, ezért egyedül egy térképpel indultam haza. Volt bennem egy kis para, de megoldottam.
Majd Dóórci hívott 1:00 után valamikor, hogy Judit elindult haza Pokival, de Ő még ott maradt. Most szeretne elindulni, de nem tud, mert nincs meg a fél cipője... ??!! F@sza mondom... hurrá.. Oscar adott neki a 37-es lábára egy 43-as cipőt, amiba haza tudott jönni. :)
2:30-ra mindenki megérkezett.

Majd ma valamikor felkerekedünk és megkeressük az elveszett üvegcipellőt. :)

P.S.: A gond: Egy pár cipőt hozott ki..