2011. január 16., vasárnap


A péntek esti buli után mindenki 12.00 körül ébredt... :D Végre kipihentük magunkat.
Egésznapos pihenés és relaxálást terveztünk, de el kellett menni Oscar-hoz megkeresni Dóri fél pár cipőjét. Délután olyan 3 körül indultunk útnak. A kinti hőmérséklet -16°C fok körül volt. A hajunk úgy nézett ki, mintha ősz lenne.
Mire odaértünk már sötét volt, így nehéz volt keresni. A házban nem volt. Elemlámpákkal felkerekedtünk és felkutattuk a kis lakó övezetet. Hiába. Nem lett meg.
Haza indultunk, de nem azon az úton amit biztosan tudtunk, hanem azon amit nem. Addig sétáltunk amíg egy kihalt bányához értünk.. Dóri fázott nagyon és ez csak még jobban frusztrálta őt. Én, hogy próbáljam oldani a feszültséget mondtam neki, hogy ha már itt vagyunk csináljon már rólam és a bányáról pár képet. :D Sajnos lemerült a fényképező..
Igazából tudtuk, hogy nem vagyunk elveszve. Lényeg, hogy ha visszafele megyünk akkor jobbra forduljunk az a tuti. Egy bolthoz értünk, amiről 10 perces vizslatás után megállapítottuk, hogy ez bizony az alkohol bolt. :) Itt már tudtuk, hogy jó helyen vagyunk, na nem az alkohol miatt, hanem innen már tudtuk az utat haza.
Még beugrottunk ez élelmiszer boltba 1-2 dologért, majd hazafelé vettük az irányt.
Örültünk mikor hazaértünk. :)
A képzeltbeli naptárunkba további pihenés volt beírva. El is kezdtük hát eme tevékenységet, mikor csöngettek.. A szomszédok voltak, hogy szülinapi buli van fölöttünk, ahol szívesen látnak minket. Nem lett volna szép gesztus visszautasítani, mert nem csak ők hívtak. Kértünk 10 percet(?!), hogy elkészüljünk, majd felmentünk. Tulajdonképpen egy orosz buliba csöppentünk. Volt ám ott nyelv keveredés.. :)

Nagyon jól éreztük magunkat. Sokat játszottunk. Sokat beszélgettünk. Sokat.... :D :D