2011. január 22., szombat


Én ismét leváltam a csapattól és később indultam, mert unokatesómmal Skype-oltam. :)
Ebédre beértem a suliba. Tulajdonképpen azért mentünk be, mert pénteken adták le a rádiós műsorunkat.
Ebéd közben érdeklődtem a többiektől, hogy lesz-e valami feladatunk aznapra. Nagy meglepetésemre közölték, hogy élőben interjúvolnak meg minket. Juditot a fogócskáról, Dórit a sportról, engem pedig a politikáról és az oktatásról... ??!! Tudni kell, hogy én magyarul olyan stand up-ot tolok, hogy besz@rsz... de ez angolul nem megy.. :/ (még!) Szóval egésznap az ment:
"Mitűűű fosiik fiatalember??" Rohangáltam össze-vissza papírért és tollért, hogy Kumail diktálja le a kérdéseket... Én szépen megválaszoltam, magoltam, olvastam, nézegettem, forgattam a kérdésekkel és válaszokkal teli A/4-es fehér papírt, de még is afraid (félsz) volt..
Feszültség oldás céljából Judit beragasztotta a számat, majd Samoli is beszállt a ragaszgatásba. Dóri különböző rajzokkal és feliratokkal díszítette a testem. :D
Felirat a mellkasomon levő ragasztószalagon: "Welcome in Finland" :D
Aztán eljött a nagy pillanat, mikor live!-ban kellett stand up-olnom a politikáról és az oktatásról... Kocogó térdekkel befáradtam a studióba.. felültem a székre, felvettem a fülest, mégegyszer belepillantottam a papírkámba...ééés.. a többiek hangosan felkiáltottak: "This is a jookee!!" - Vicc volt!!
Kész átverés show fílingje volt, mikor is a hóhér akasztották.. :D Vissza nyalt a fagyi. :D
Azért kaptam ez a szivatást, mert kezdegetek jól beszélni angol nyelv, de mégis félek megszólalni.. ezentúl beszélnem kell!! :D Hihetetlen!

Este palacsinta sütős buli volt! :)