2011. február 4., péntek

Az elmúlt másfél hetet foglalnám össze.

Szerdán bementünk a suliba, hogy befejezzük a pókeros műsorunkat. A választott (Pokerface) zenét nem találtuk meg a rádió adatbázisában.. Ezért másikat kellett választanunk. A keresés közben találtam régi saját és barátaim kedvenc zenéit is. Köztük Zola nagy kedvencét is Bruce Springsteen-t. Egy pár cd-t haza is hoztam meghallgatni. ;)
Végül addig szerkesztettünk, vágtunk, mentettünk amíg lefagyott a MAC-os gép ??!! Senki nem értette, hogy mi történhetett és a munkánkat sem tudták megmenteni.... :S Ebből az következett, hogy újra kellett csinálni az egészet, de már későre járt. De megcsináltuk.
Csütörtökön én nem mentem be, mert -valószínűleg- elronthattam a gyomrom. Nagyon ki voltam.
Pénteken beszerettünk volna menni, mert az utolsó nap volt a rádióba és akkor adták le a pókeros műsorunkat is. Viszont elaludtunk... 11.00 körül ébredtünk. Összekaptunk magunkat és a lakást is. Ugyanis este nálunk volt a 3 hetes rádiózásnak a záró party-ja. :D
Sokan eljöttek és jól érezték magukat. Oly annyira, hogy hajnalba Dórival egymást kergettük, mert elvettem a párnáját. :)
A hétvégén megismertük a hiányzó láncszemet, Atiq-ot. Ő egy Bangladesi srác, aki szintén itt tanul. Kumail-nek nagy barátja. :) Vele ismerkedtünk hajnali 2-ig. :D
Hétfőn Merjával voltunk 1 hétig. Az óra címe pedig: IB film volt. A feladat az volt, hogy válasszunk egy filmet, amiből kiválasztunk egy jelenetet és újra forgatjuk ugyan úgy. Ha jól értelmeztem. De mindent nekünk kellett csinálni (vágás, színészkedés, világítás, kamera állások..stb.). Merja 4x4 kis csapatokat alakított ki. Én Nikivel, Heikkivel és Samulival voltam egy csapatban. Viszont keddtől csütörtökig beteg voltam, ezért sajnos ezt a nagy lehetőséget kihagytam az életemből.. :S Nagyon sajnáltam.
Péntekre már iskola képes voltam, de addigra nem kellet már bemenni. Bele is húztunk az alvásba... 13:30-kor ébredtem. :) 16:00-re Oscarhoz voltunk hivatalosak, de időhiány miatt le kellett mondani. Dórcival megtartottuk a hétvégi nagy bevásárlást. :) Nagy dilemmába kerültünk mikor nem tudtuk eldönteni, hogy a némós vagy a bambuszos folyékony szappant vegyük meg. :D :D Mire hazaértünk Judit kitakarított, mert már nem volt tányér amiből együnk... :) Puszi a hasára! :) ;)

Holnaptól visszaállok a rendszeres blog írására.

U.I.: Ma buli Atiqnál. :)