2011. január 13., csütörtök

A reggelekkel még problémáim vannak... :) A legkésőbbi időpontban ébredek, de még így is időben érünk suliba. Nem késünk.
Ma is meg volt a "brainstorming". Utána megint a hang vágást gyakoroltuk, ami egyre jobban megy. :) Én még félve szólalok meg.... de Judit szerint napról-napra bátrabb vagyok.
A délelőttjeink nagyon hamar elrepülnek, mire észbe kapunk addigra ebéd van.
Mikor beléptünk az ebédlőbe éreztük, hogy ma hal lesz... Én nem vagyok annyira halas... sőőt.. csak! a tengeri halat eszem meg. Viszont ez (szerintünk) lazac volt. Elég gusztán nézett ki. Egész főtt burgonyával, feta sajttal és fekete olívabogyóval tálalták. Ebéd közbe megismerkedtünk egy pakisztáni származású sráccal, akit "Poki" azaz Kumail-nak hívnak. Meghívott minket péntek este egy buliba, amit mi nem utasítottunk vissza. :)
Ebéd után folytattuk a vágást. Annyira közvetlenek... bármi kérdésünk vagy kérésünk van azonnal segítenek. Ma például itthon hagytok a diktafont és így nem tudtunk volna dolgozni... Kértünk mára egy másikat, de NEM volt olyan, hogy: "miért hagytuk otthon? anélkül nem tudtok dolgozni"... hanem rögtön kaptunk egyet, amit a nap végén vissza szolgáltattunk.

A nap végén szerettünk volna átmenni a zenész-részlegbe is, de addigra már sajnos elmentek a fiúk. Így hát elindultunk haza "Poki" és Soile (lány, nála lesz a buli) társaságában. Megmutatták, hogy hol tudunk alkoholt venni, mert itt csak külön boltba lehet kapni a rövid italokat, a pezsgőket és az egyéb alkoholokat. A sört és a bort a normál üzletbe is meg lehet vásárolni.

"Poki" szerint egy rövidebb úton mentünk haza, de szerintünk nem... Láttunk egy utat tegnap haza fele, ami az erdőbe vezetett és még is jegyeztük, hogy nem nagyon néznénk meg, hogy mi van arra... Erre ma nem azon az úton lyukadtunk hű vezérünkkel?! :) Hihetetlen. Rövidebb út...jah. Vezérünkről az is kiderült, hogy egy házban lakunk.

2 napja havazik.. elég nagy hó van... nem bíííírom!

A nemzetközi-koordinátortól, Elsától kaptunk ajándékot is. :) Egy sapkát, benne kulcs tartóval, jegyzet füzettel és egy tollal. Nagyon örültünk neki.

Valószínűleg holnap felvesszük a rádióba a ránk eső részt.

csókacsalád