2011. január 18., kedd


Szokásos ébredés..
A -10°C fokos időjárásra már azt mondjuk, hogy "meleg van". Wááó. Bár minuszokat egy kis havazással szórta meg drága Teremtőnk vagy Holle anyó.. Ezt nem fogjuk megtudni.
Azt terveztük, hogy a suliban felvesszük a hiányzó interjúkat a rádiós blokkunkhoz. Sajnos csak 1-2 ember állt a rendelkezésünkre, de így is megoldottuk a feladatot. A déli busszal mentünk be Joensuu-ba. / Tudjátok Doroti elvesztette az üvegcipőjét. :) / A jegy árán fel voltam háborodva... közel 6000 Ft... ?!! Joensuu-ba hidegebb volt. (Majdnem) Minden üzletbe bementünk amira ALE volt írva, mert az jelentette a leárazást. Nem akartuk elhinni, hogy nincs pláza. Az egyik bolt eladójától megkérdeztük, hogy merre találjuk a budapesti Westend City-re hasonlító épületet. Illetve a csajok kérdezték meg, mert én azon voltam fent akadva, hogy egy Adidas táska 20 euró egy sapka pedig 50 euro. :-O Kaptunk térképet, ami alapján eltaláltunk a plázához. Nagyon jó dolgok voltak, elfogadható áron. Amíg a lányok cipőket vettek, addig én kiegészítő után néztem. A nagy vásárlás után ettünk az ottani gyorsétterembe. Az asztalunk mellett volt egy gyerekjáték. Mondanom sem kell, hogy lefoglaltam magam vele.
A fáradtság estére elért minket, kínukban kiválasztottunk 3 érdekes ruhát amibe poozerkodtunk egy kicsit, és amit meg is örökítettünk. :D
A drogéria részleget kb. 3x jártuk végig. Juci az utolsó kört megunta, ezért hát elment és csinált két lánnyal interjút a rádió műsorunkhoz.

Az este a köröm festésé volt. :)