2011. február 27., vasárnap

"Kedves Andikám!

Eme sorokat hozzád címzem! :)

Levelem először is azzal kezdem: Hogy vagytok? Apukának megy az angol? Ádi hogy halad a dobolással? Játszik azért valaki Hajárral is az udvaron? Andikám nem látlak manapság a Farmville-en. Mi történt? :-D

De egy kicsit magamról is. :)

Megpróbálom az elmúlt két hét eseményeit összefoglalni.
Az utolsó hetünket töltöttük a Bányánál, ahol ugye animáció készítést tanultunk. Izgalmas és érdekes is volt számunkra, mert ilyet egyikünk sem csinált ezelőtt.
Eltelt az a hét is. A hétvégén Helsinkibe szerettünk volna utazni, de messze is van és drága is.... :/ Ezért össze kötöttük a kellemest a hasznossal és zenész barátunkat látogattuk meg Kuopio városában. Szép hely, de nagyon hideg volt. Este elmentünk egy bárba, ahol magyar hangokat hallottunk,- igen a sajátunkon kívül-. :D Egy magyar footballista gyerek volt az. Nem is értettem, hogy jutott a gondolat abba a göbörcsös agyába, hogy a jég országába rúgja a bőrt.?! ?! Hát nem melegre vágyott az biztos....! Feltérképeztük az ottani Plázát, ettünk McDonald's-os hamburgert is... Háát fogyasszunk csak MAGYAR termékeket továbbra is, na. :D
Maradt 2 hetünk. Ezeket a heteket újra az iskola falain belül töltöttük.
Heti feladatunk, hogy különböző vágási technikákat mutassunk be egy kis film segítségével.
Hosszas gondolkodás után Dóri kitalálta, hogy a csokoládé történetét vegyük lencsevégre. Több tonna csoki fogyott el a forgatás alatt. Elég jó nem egész estét betöltő filmet hoztunk össze.

Izgatottan, szomorúan, boldogan, meglepedtem, kitartóan, vágyakozva, mosolygósan, felüdülten, érzelmekkel teli, hevesen és áhítattal várjuk már a jövőhete.
Az Utolsó napok, pedig "tegnap" jöttünk. :)

Már csak 7 nap....

Zárom soraimat. Sokszor puszillak Titeket.

Berni

U.i.: A kutyát simogassátok meg helyettem is."