2011. január 25., kedd

Kedd:

Mióta megjöttünk nem tudok elaludni éjfél előtt...
A szokásosnál kicsit hamarabb indultunk suliba, mert be kellett fejeznünk az utolsó előtti rádiós műsorunkat. Mikor kész lettünk elvállaltunk, hogy pókerről, mint játékról is csinálunk 3-4 perces spot-ot. Most az 1x örülök, hogy lusta voltam, mert különben kárba veszett volna a munkám. :)
Ugyanis később derült ki, hogy Collins megváltoztatta a terveit és csak a pókerről fog beszélni... Na ez nekünk nem jó.. Végül eldöntöttük, hogy a pókerről beszélünk, de nem interjús hanem riport formájában. Reggel 9.15től délután 5-ig voltunk bent a suliba.... ?! De a lényeg, hogy mindennel kész vagyunk. Holnap csak kis utó munkálatokat kell végezni.

Elromlott a fülhallgatóm... :/ :S :(
Hétfő:

Megkezdődött az utolsó hetünk a rádió stábjával. Szomorúak vagyunk, mert megszerettük őket és nem akarunk máshova menni.
Mára nem terveztünk Dórival mást csak ismét lazítást a hétvégi lazításra. :-D Judit bement a suliba, hogy elsajátítsa a filmvágás művészetét, ami ugye nekem sem lett volna hátrányos.. :)
Éppen mikor indultunk volna az usziba Judit telefonált, hogy holnap van a "4 euróból 4főre" című rádiós adásnak a leadási határideje.. :S Mondanom sem kell, hogy nem mentünk sehova... ill. mentünk a boltba.. forgatni és megvenni a hozzávalókat a bundáskenyérhez.
Mindenünket összeraktuk Dorotival, de olyannyira, hogy az okosságoktól, a nyelvtudásunktól és leginkább a füsttől beriasztott a füst jelző... :D Jól indult a nap.
A végén már felvettünk minden zörejt, hogy legyen hanganyagunk.
A tűzoltók lemondása után elindultunk a suliba, hogy megvágjuk a megvágni valót.
Több kevesebb, inkább több utó-felvételt készítettünk, így sikerrel túl vagyunk a problémán. :)
A csajok egymás és saját feszültségük levezetése érdekében elmentek edzeni. Én továbbra is a tunyulósok pártját erősítem. :D

Viszont hasznosan töltöttem a tunyulást. Igen, lehet hasznosan is tunyulni. Készítettem egy közel 4 perces videót az elmúlt 2 hét kép anyagából. Amint lehetőség lesz rá feltöltöm valahová, mondjuk youtube-ra és mindenki megnézheti. :D

csókacsalád
Olyan fontos dolog nem történt, ami blog bejegyzést kívánna maga után... de röviden:
A hétvégéről csak annyit, hogy sokáig aludtunk.. kb. 12:30-ig. :D Egésznap nem csináltunk semmit csak feküdtünk és gépeztünk. :/ Na jó, takarítottunk is. :) Félig mostunk is. :)